Free2Move Rent - Travelcar

Huur zorgeloos een wagen via Free2Move bij Peugeot garage Scheerens.

New SUV Peugeot 5008

Stap in om te ervaren hoe modern en ruimtelijk het interieur is vormgegeven. Het exterieur is verrassend sportief gestyled voor een grote SUV met 7 zitplaatsen.
De moderne Peugeot i-Cockpit met head-up digitaal instrumentenpaneel bied je een bijzondere rijervaring met het comfort voor trajecten die je ambities overtreft.

New SUV Peugeot 3008

Ontdek de nieuwe SUV Peugeot 3008 met zijn unieke revolutionaire stijl van een SUV. Zijn elegante lijnen combineren kacht en verfijning, dynamiek en souplesse. de modernere en uitmuntende Peugeot i-cockpit® en de innovatieve technologieën die aan boord worden ingezet, zijn ontworpen om je welzijn en veiligheid te optimaliseren. Dankzij de efficiënte Plug-in hybrid-, Benzine- en Diesel-motoren beleef je een unieke rijervaring.

We zijn terug!

De motor mag terug draaien!
Het gaspedaal mag terug worden ingeduwd!
De Peugeot Leeuw mag terug brullen!

We kijken er super hard naar uit om jullie vanaf vandaag, 11 mei, terug te mogen ontvangen in onze showroom te Brugge!

Scheerens Tweedehandscentrum

Een kleine inkijk in ons vernieuwde aanbod van schitterende tweedehandswagens

New Peugeot 208 - Car of the year 2020

Op maandag 2 maart is de New PEUGEOT 208 in Genève verkozen tot Auto van het jaar 2020 door 60 Europese automotive journalisten. De New PEUGEOT 208 is nu al een best-seller en de eerste uit de PEUGEOT 2-reeks die deze prestigieuze trofee mag ontvangen. Het is de 6de PEUGEOT die de titel van Auto van het jaar wint.

Mobiliteitsgids

Met alles wat er verandert in de wetgeving, de introductie van lage-emissiezones, de nieuwe motortypes, de steeds verder ontwikkelde rijhulptechnologie en de continu evoluerende markt, gaat de auto een overgangsfase in die vrijwel ongekend is in de geschiedenis. Voor de consument is het dan ook ingewikkeld om eruit wijs te raken en een juiste keuze te maken. Deze maand plaatst Peugeot zijn gloednieuwe mobiliteitsgids online.

New SUV Peugeot 2008

Ontdek de nieuwe PEUGEOT 2008, een compacte en polyvalente SUV met een opwindend design die garant staat voor een ongekende rijervaring, met de innovatieve PEUGEOT 3D i-Cockpit®, hightech alom en diverse krachtige en efficiënte motoren, zowel thermisch als

De plug-in hybridemodellen van Peugeot

Maak kennis met een nieuwe manier van rijden met de plug-in hybrides van Peugeot. Reserveer een testrit tijdens de Electric Days van 17/02/2020 t.e.m. 22/02/2020.

New Peugeot 208

De nieuwe PEUGEOT 208 oogt bijzonder jong met zijn uitgesproken sportieve looks. Het interieur wordt beheerst door de innovatieve PEUGEOT i-Cockpit® 3D. Deze stadswagen is leverbaar met een benzinemotor, dieselmotor of elektromotor.

Garage Scheerens valt meermaals in de prijzen

Onze trofeeënkast wordt stilaan te klein. Liefst twee Awards én een gestileerd leeuwenbeeld zijn de nieuwe aanwinsten.

Best showroom Peugeot 2019

We zijn verkozen tot de beste Peugeot showroom van 2019.
Graag bedanken we iedereen die voor ons gestemd heeft via MyPeugeot.be.

Peugeot 508 Plug-In Hybrid

Ontdek de nieuwe premium plug-in hybrideberline. De Peugeot 508 Plug-in Hybrid onderscheidt zich door een subliem design dat hij koppelt aan weergaloos rijplezier. Elektrisch rijden aandrijving biedt de Peugeot 508 Hybrid tal van voordelen en een unieke rijervaring.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.   Info   Akkoord