Garage Scheerens: uw Euro Repar-partner

Euro Repar is een netwerk van gespecialiseerde garages waar voertuigeigenaars in alle vertrouwen terecht kunnen voor de herstelling van schade of het periodieke onderhoud van hun voertuig. Ook Garage Scheerens is trots zich een erkend Euro Repar-servicepunt in Brugge te mogen noemen. Bij garage Scheerens kan u terecht voor smering, onderhoud, revisie, banden, remmen, airco, batterij, zichtbaarheid, uitlaat, distributieriemen, ophanging, ...

Een erkend Euro Repar-servicepunt: wat betekent dit voor mij als klant?

Eigenaars van voertuigen kunnen bij een Euro Repar-centrum rekenen op volgende belangrijke punten:
 

  • Het merk van uw voertuig maakt helemaal niets uit. Elke wagen kan bij Garage Scheerens terecht voor een kwalitatief onderhoud, perfect volgens de regels van de kunst en helemaal volgens de richtlijnen van de desbetreffende constructeur.
  • Alle Euro Repar onderdelen worden geleverd met niet minder dan één jaar garantie!
  • Als erkend Euro Repar servicepunt beschikt Garage Scheerens over een team van top-mechaniekers met een verregaande expertise op tal van domeinen.
  • Niet alleen staan onze experts tot uw dienst voor een grondig onderhoud, zij stellen hun kennis ook graag beschikbaar in geval van vragen of twijfel.


Als officieel servicepunt bedient Garage Scheerens natuurlijk niet enkel klanten uit de ruime regio Brugge. Ook eigenaars van wagens uit alle uithoeken van Oost en West-Vlaanderen (en zelfs ver daarbuiten) kunnen bij ons terecht voor een kwalitatief onderhoud, dat hun voertuig in een opperbeste staat herstelt.

Uw voertuig verdient de beste zorg

Bij Garage Scheerens is klantenservice en -comfort een absolute prioriteit. Daarom vindt u bij ons niet alleen een erkend Euro Repar servicepunt, maar ook een erkende servicepartner van Dhollandia, de Europese nummer 1 inzake passagiersliften, liften voor bestelwagens en laadkleppen tot 3,5 ton. Ook voor alle mogelijke carrosseriewerken staan wij volledig tot uw dienst.

Is uw wagen toe aan een kwalitatieve onderhoudsbeurt?
Aarzel dan niet en maak hier uw afspraak.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.   Info   Akkoord