De absolute veiligheid van uw Dhollandia-lift of laadklep is onze zorg

Als erkend Dhollandia servicepunt in Brugge, in West-Vlaanderen maakt Garage Scheerens er een erezaak van om uw passagierslift, de lift van uw bestelwagen of de traditionele laadklep van uw voertuig (tot maximaal 3,5 ton) tot in de puntjes te verzorgen.
Dagelijks zetten onze experts zich in om ervoor te zorgen dat onze klanten hun Dhollandia-product in alle veiligheid kunnen blijven gebruiken.

De hoogstaande kwaliteit van Dhollandia verdient de beste zorg na verkoop

Elk jaar worden meer dan 50.000 voertuigen uitgerust met een Dhollandia-product. Het gamma van dit topmerk is dan ook enorm uitgebreid en gaat van passagiersliften en liften voor bestelwagens tot een grote verscheidenheid aan laadkleppen.

Om ervoor te zorgen dat klanten hun producten in alle veiligheid en zonder enige bezorgdheid kunnen blijven gebruiken, werkt Dhollandia samen met een netwerk van erkende servicepunten.

Dat ook Garage Scheerens door de Europese nummer 1 in hun markt werd geselecteerd als servicepunt voor Brugge en, bij uitbreiding, West-Vlaanderen vervult ons dan ook met enige trots.

Uw voertuig verdient onze beste zorg

De dagelijkse zorg voor of grondige herstelling van uw Dhollandia lift of laadklep is voor ons dan ook een erezaak, onafhankelijk van het merk van uw voertuig. Niet enkel Peugeot-voertuigen, maar ook alle andere auto’s, bestelwagens of vrachtwagens met laadkleppen tot 3,5 ton kunnen rekenen op de inzet en technische expertise van elk van onze medewerkers.

Bij Garage Scheerens is klantenservice en -comfort een absolute prioriteit. Daarom bieden wij u, naast het herstellen en onderhouden van uw Dhollandia-lift -of laadklep, ook de beste carrosseriewerken aan.

Dankzij onze officiële erkenning als Euro Repar servicepunt weet u zich bovendien verzekerd van kwalitatieve herstellingen en onderhoud van uw voertuig, onafhankelijk van het merk.

Is uw Dhollandia-product defect of toe aan een onderhoudsbeurt? Aarzel dan niet en maak hier uw afspraak.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.   Info   Akkoord