De carrosserie van je wagen is onze zorg

Omdat de uitstraling van jouw wagen voor 99% wordt bepaald door zijn carrosserie, vinden we het bij Carrosserie Scheerens, onze carrosserie-afdeling, van het grootste belang dat die dan ook in de beste staat verkeert. Onze specialisten stellen hun expertise dan ook graag tot jouw dienst om het koetswerk van jouw stalen ros in piekfijne staat te herstellen. Wij verzorgen niet enkel herstel aan de carrosserie van jouw Peugeot; ook auto’s van andere merken breng je bij ons langs. Want uiteindelijk verdient elke wagen een stralende carrosserie, niet?

Oog voor detail zorgt voor herstellingen aan de carrosserie van je Peugeot

Ben je benieuwd voor welke carrosseriewerken je beroep kunt doen op onze vaklui? We geven je graag een overzicht:
 

 • Herstellen van hagelschade
 • Richtwerk
 • Plaatwerk
 • Herstellen of vervangen van autoruiten
 • Uitdeuken zonder spuiten (bij kleine deukjes die de lak intact hebben gelaten)
 • Auto spuiten
 • Spot repair (bijwerken en bijspuiten van kleine lakbeschadiging)
 • Herstellen van kunststofonderdelen, zoals bv. bumpers, en koplampen om dure vervangingswerken te vermijden
 • Herstellen van aluminiumonderdelen


Al deze werken doen we voor alle wagenmerken en dit zowel voor personenwagens als lichte bedrijfswagens. Is herstellen van een bepaalde component niet meer mogelijk? In dat geval garanderen wij vervanging met originele onderdelen en volledig volgens de specificaties van de constructeur. Op elke herstelling krijg je bovendien de Peugeot-garantie van 2 jaar!

Uw comfort, onze zorg

Bij Garage Scheerens uit Brugge, in West-Vlaanderen, is uitstekend onderhoud én klantenservice een absolute prioriteit. Daarom omringen we niet enkel de wagens met de beste zorgen, maar proberen we ook steeds hetzelfde te doen voor onze klanten. We beseffen immers perfect dat een ongeval of wagenschade nooit een aangename ervaring is en proberen jou dan ook te ontlasten door een vlotte afhandeling ervan. Hoe we dat precies doen? Simpel:
 

 • Betaalbare topkwaliteit
 • Vlotte service
 • Geruststellende garantie
 • Betrouwbare dienstverlening


PS: De vlotte afhandeling van een ongeval begint met een duidelijk en goed ingevuld aanrijdingsformulier. Heb je jouw laatste exemplaar moeten gebruiken? Download via de knop ‘Aanrijdingsformulier’ eenvoudigweg een nieuw exemplaar.

Laat de carrosserie van jouw Peugeot door ons herstellen

Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van hersteltechnieken op de voet. Dit laat ons niet alleen toe om jou als klant topherstellingswerken aan de carrosserie van jouw Peugeot of ander automerk te bieden, het garandeert ook kostenbesparende herstellingen. Een mooie meerwaarde, zowel voor de verzekeringsmaatschappijen als voor de eindklant.

Als je een net herstel van de carrosserie van je Peugeot wenst, dan kom je bij ons langs. Neem contact met ons op en maak een afspraak. Bel hiervoor naar +32 (0)50 33 42 76. Wist je trouwens dat onze garage erkend werd door alle verzekeringsmaatschappijen? Klik hieronder gerust door op het logo van jouw verzekering om op hun website alle informatie omtrent hun diensten nog eens rustig na te lezen.

Erkende carrosserie

Onze carrosserie-afdeling is erkend door alle verzekeringsmaatschappijen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.   Info   Akkoord