Vind je wagen

We zijn terug!

De motor mag terug draaien!
Het gaspedaal mag terug worden ingeduwd!
De Peugeot Leeuw mag terug brullen!

We kijken er super hard naar uit om jullie vanaf vandaag, 11 mei, terug te mogen ontvangen in onze showroom te Brugge!

Scheerens Tweedehandscentrum

Een kleine inkijk in ons vernieuwde aanbod van schitterende tweedehandswagens

New Peugeot 208 - Car of the year 2020

Op maandag 2 maart is de New PEUGEOT 208 in Genève verkozen tot Auto van het jaar 2020 door 60 Europese automotive journalisten. De New PEUGEOT 208 is nu al een best-seller en de eerste uit de PEUGEOT 2-reeks die deze prestigieuze trofee mag ontvangen. Het is de 6de PEUGEOT die de titel van Auto van het jaar wint.

Mobiliteitsgids

Met alles wat er verandert in de wetgeving, de introductie van lage-emissiezones, de nieuwe motortypes, de steeds verder ontwikkelde rijhulptechnologie en de continu evoluerende markt, gaat de auto een overgangsfase in die vrijwel ongekend is in de geschiedenis. Voor de consument is het dan ook ingewikkeld om eruit wijs te raken en een juiste keuze te maken. Deze maand plaatst Peugeot zijn gloednieuwe mobiliteitsgids online.

Onze klanten getuigen

 • Voorbeeld van jullie klantvriendelijkheid! Vorige week belde men me zelf op rond mijn geannuleerd onderhoud en wisseling winterbanden. Ik zei toen dat ik onmogelijk tijd kon maken als directie van een woonzorgcentrum en dit zou moeten verschuiven naar later. Deze ochtend opnieuw telefoon met de vraag of alles wel ok was, of het allemaal nog lukte en dat men onderhoud wel zal plannen vanaf het voor me mogelijk is. Hartverwarmend in deze hectische drukke tijd en jullie klantvriendelijkheid mag een voorbeeld zijn voor anderen! Dikke merci! Blij dat ik bij jullie klant ben en doe zo verder, team Scheerens!

  LIESBETH PARREIN

  29-04-2020

 • Als jonge en nieuwe klant enorm vriendelijk en op een familiale manier onthaald geweest door super vriendelijk en enorm professioneel personeel die altijd klaar staan voor je. Dankzij de goede zorgen, uitgebreide uitleg en overtuigende testrit geeft Dimitri me geholpen bij men eerste Peugeot aankoop, de nieuwe peugeot rifter GT-line. Bedankt Dimitri en bedankt aan het volledige Scheerens team van een enorm tevreden klant! Jullie hebben me overtuigd!

  SANDER DOOLAEGE

  16-09-2019

 • Zeer behulpzaam en professioneel personeel. Dimitri heeft mij goed geholpen met mijn aankoop van mijn allereerste Peugeot, de NEW 508SW. Ook de aflevering was op en top, een uitgebreid en duidelijke uitleg door Tim om mij de baan op te helpen. Ik hoop dat de opvolging en na-service van hetzelfde kwaliteitslabel zal zijn. Nogmaals bedankt en proficiat aan het ganse Scheerens team! Van een tevreden nieuwe klant!

  GEERT MATTHYS

  12-08-2019

 • Garage Scheerens, jouw Peugeot concessiehouder voor Brugge en omstreken

  Garage Scheerens is een volwaardig Business Center waar zowel de particuliere als professionele klant voor 100% aan zijn/haar trekken komt.  Een gespecialiseerde afgevaardigde staat voor je klaar en is steeds bereid om je raad te geven betreffende leasing/renting/VAA, enz... Om aan onze professionele klanten de perfecte service te kunnen bieden is onze werkplaats iedere zaterdagvoormiddag open van 8.00u tot 12.00u.

  Peugeot Scheerens is sinds 1947 een gevestigde waarde als garage in Brugge. Wij zijn een familiebedrijf van de derde generatie en dat voelt de klant meer dan ooit, bij ons ben je geen nummer. Iedereen wordt op een gemoedelijke en correcte manier ontvangen. Bij ons staat de klant centraal. Wij behandelen iedereen met de glimlach en trachten zo snel en efficiënt mogelijk onze klanten te dienen.
  In onze aangename wachtruimte kun je een koffie of andere consumpties gratis verkrijgen, je kan gerust je laptop meenemen en online surfen. Voor de allerkleinsten is er een speelhoekje.

  Ontdek ons aanbod nieuwe en tweedehands wagens en maak kennis met onze diensten.
  Kom gerust eens langs en overtuig jezelf, je bent welkom in onze Peugeot familie!

  Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.   Info   Akkoord