Vind je wagen

Noodgeval? Reken op Garage Scheerens

Tijdens de huidige restricties staan we paraat voor noodgevallen zoals dringende pechverhelping en dringende herstellingen.

Wij vragen u onderstaande noodnummers enkel te gebruiken in uiterste nood:
- pechverhelping Peugeot Assistance (24/24 - 7/7): 02 627 61 20
- dringende herstellingen (ma-vr. 9u-16u): 050 33 42 76

New Peugeot 208 - Car of the year 2020

Op maandag 2 maart is de New PEUGEOT 208 in Genève verkozen tot Auto van het jaar 2020 door 60 Europese automotive journalisten. De New PEUGEOT 208 is nu al een best-seller en de eerste uit de PEUGEOT 2-reeks die deze prestigieuze trofee mag ontvangen. Het is de 6de PEUGEOT die de titel van Auto van het jaar wint.

Peugeot 508 Plug-In Hybrid

Ontdek de nieuwe premium plug-in hybrideberline. De Peugeot 508 Plug-in Hybrid onderscheidt zich door een subliem design dat hij koppelt aan weergaloos rijplezier. Elektrisch rijden aandrijving biedt de Peugeot 508 Hybrid tal van voordelen en een unieke rijervaring.

New SUV Peugeot 2008

Ontdek de nieuwe PEUGEOT 2008, een compacte en polyvalente SUV met een opwindend design die garant staat voor een ongekende rijervaring, met de innovatieve PEUGEOT 3D i-Cockpit®, hightech alom en diverse krachtige en efficiënte motoren, zowel thermisch als

 • Garage Scheerens, jouw Peugeot concessiehouder voor Brugge en omstreken

  Garage Scheerens is een volwaardig Business Center waar zowel de particuliere als professionele klant voor 100% aan zijn/haar trekken komt.  Een gespecialiseerde afgevaardigde staat voor je klaar en is steeds bereid om je raad te geven betreffende leasing/renting/VAA, enz... Om aan onze professionele klanten de perfecte service te kunnen bieden is onze werkplaats iedere zaterdagvoormiddag open van 8.00u tot 12.00u.

  Peugeot Scheerens is sinds 1947 een gevestigde waarde als garage in Brugge. Wij zijn een familiebedrijf van de derde generatie en dat voelt de klant meer dan ooit, bij ons ben je geen nummer. Iedereen wordt op een gemoedelijke en correcte manier ontvangen. Bij ons staat de klant centraal. Wij behandelen iedereen met de glimlach en trachten zo snel en efficiënt mogelijk onze klanten te dienen.
  In onze aangename wachtruimte kun je een koffie of andere consumpties gratis verkrijgen, je kan gerust je laptop meenemen en online surfen. Voor de allerkleinsten is er een speelhoekje.

  Ontdek ons aanbod nieuwe en tweedewagens en maak kennis met onze diensten.
  Kom gerust eens langs en overtuig jezelf, je bent welkom in onze Peugeot familie!

  Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.   Info   Akkoord